Canlı Yayın Bölümümüz

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

bfs canlı yayın

Merhabalar,

Düzenli olmasada hafta sonu ve hafta içi akşamları boş zamanlarımda radyo yayını gibi veya oyun paylaşımları gibi canlı yayınlar yapmayı planlıyorum. Bu bölümün büyük bir kısmını ESO ( Elder scrolls online ) ve hoşuma giden oyunların gameplay’leri ile ara sıra yapacağım radyo yayınları olacak. Radyo yayınından çok arada müzik çaldığım sohbetler şeklinde olmasını planlıyorum :) İşim dolayısıyla düzenli kayıtlar yapmayacağım önceden uyarmak isterim  ama zaten Twitch üzerinden yapacağım için ola ki izlemek isterseniz zaten Twitch sayfamda kayıtları bulabileceksiniz yani illa canlı yayını yakalamak zorunda değilsiniz ama canlı yayın sayfamızda chat kısmı da olacağı için interaktif olabilir :) 

Düzenlediğimiz canlı yayınları sitenin altındaki Planlanan Etkinlikler kısmından canlı yayın saati ve tarihi olarak görebilir ve o saatlerde bana veya Kairin’e katılabilirsiniz :) Bir deneme kaydı bulunuyor sistemin çalışıp çalışmadığını denediğim oradan yayın kalitesini filan görebilirsiniz.

Şimdiden görüşmek dileğiyle herkese iyi akşamlar!

15 thoughts on “Canlı Yayın Bölümümüz”

  1. Senpai ESO da 60 dolar etiket fiyatının haricinde oynamak için aylık bir ücret ödenecekmiş bilgin var mı ? Ben baktım ama bulamadım internette…

    1. Aylik 14.99 veya 13.99 dolar aylik odemesi olacak bildigim kadariyla. Biraz pahali…

  2. Ya bende seviniodum 60 ı basıp rahat rahat oynarız die :) öğrenci adama fazla 15 dolar aylık :( ödemezsek nolur peki normal hikayeyide mi oynayamıyoruz ?

    1. Oyuna hic baglanilamiyor anladigim kadariyla :( tahmin edebiliyorum valla benim bile gozumde biraz buyuk bi ucret ama degecegini dusundugum icin vericem. Kisa zamanda olur mu bilemiyorum ama denemek isteyenler icin oyunun ilk bolgesinin active filan edildigi bir donem olacaktir. Beklemeni oneririm belki sana uygun bir oyun degildir yani 60 dolari sokaga atma durumu da olabilir. Daha once skyrim oynadin mi?

    2. Evet oynadım hala da oynuyorum o yüzden sordum zaten alıcam sanırsam ama aylık ücret korkutuyo işte

    3. O zaman beğenme olasılığın çok yüksek ya, keşke elimde fazla beta key olsaydı da verebilseydim. Deneme fırsatın da olurdu :( Bilmiyorum tabiki senin ne kadar istediğine bağlı ama her ay 30-40 lira çok para değil ( içinde harcadığın saatler ve eğlenceyi düşünürsen ) ama öğrenci olunca işler farklı tabi.

    4. Büyük ihtimalle alıcam eve giren yemeği kısarız yaz geldi zaten kaloriferleride kapattık mı oynarım heralde :) internet sağlam sıkıntı olmaz tamam alıyorum :) beraber avlanırız dimi sende online tecrübesi var sonuçta :)

    5. Çok sevindim :) Ayıpsın ben Amerika server’ında olucam büyük ihtimalle :)

    1. Burada beta key mi veriyolar? Bulamadım ben :( Benim ihtiyacım yok ama arkadaşlara anlatmak için yani :)

    2. saol müdür beta key bende buldum ama 23 gb indircem şimdi yavaş yavaş gelio kotayı geçmişim :)

    3. Sağ trafta satın al var tıkladıkdan sonra sizi yönlendiriyor. 0 TL yazıyor

  3. Playstoredan key aldıkdan sonra böyle bir not var: İşlem tamamlandığında oyunu “Account Page”den indirebilirsiniz. Bu işlemi mümkün olduğunca çabuk yapmanızı öneririz.

    Çabuk olmasının sebebi nedir. 2-3 güne ançak oyunu imdirip kura bilirim. Bu arada Redeem Key daha keyi girmedim.

    Birde skyrimi pek fazla oynaya bilmedim. Bir az vakit sorunum vardı. Ama oblivionu yalayıp yutmuşdum. Onlie oyunu etkilermi ?

    1. Beta olmasindan sanirim 0 tl yaziyor, normal sartlarda 60 dolar + aylik 15 ucreti. Oblivion ve skyrim e benzese de farkli oyun sadece bu hafta sonu acik olacak sonra 4 nisanda asil oyun acilcak.

Leave a Reply