Torrent’ler ile ilgili önemli bilgi

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Merhaba Arkadaşlar,

Son zamanlarda Nyaatorrents ve diğer anime sitelerine yapılan saldırıları bir çoğunuz duymuştur. Bizim kullandığımız torrent sistemi tamamiyle Nyaatorrents’e bağlıydı ve bu yüzden eğer saldırının olduğu dönemde torrent kullanmayı denediyseniz büyük ihtimalle başaramadınız. Bunun ana sebebi sitenin down olması değil, nyaatorrents’in tracker’ının down olmasıydı. Torrent’ler tracker’lar ile çalışmaktadır, bu tracker sayesinde seed ve peer ayarlamaları yapılır. Şuan Nyaatorrents her ne kadar açık olsa da ( ne kadar sürer bilemiyorum ) tracker’ında hala sorunlar var. Bu sorun giderilebilir mi? giderilemez mi? bilemiyorum. Bu yüzden farklı bi çözümle gelmeye çalıştım. Şuan için sadece tracker update ile deneme yapacağım. Eğer Nyaatorrents site olarak bunu bir çözüme ulaştıramazsa, bolaykimfansub olarak, kendimiz bir sistem kuracağız. Bu yüzden eski torrent’leri download edebilmek için aşağıda paylaştığım tracker’ı torrent’inize eklemeniz gerekecek. Yenilere zaten ben ekleyerek koyacağım için ek bir şey yapmanıza gerek olmayacak.

udp://open.demonii.com:1337/announce

Bunu nasıl ekleyeceğinizi de aşağıdaki screenshot’larda gösterdim. Eğer sorularınız varsa lütfen çekinmeden sorun.

İyi eğlenceler ve download’lar ^_^

torrent 01

 

torrent 02

3 thoughts on “Torrent’ler ile ilgili önemli bilgi”

  1. Bilgilendirme İçin Çok Teşekkürler Eren Abi. Evet Bu Japon Yasası Bayağı Sarstı Anime Download Sitelerini Nyaa – Horribe – AnimeTosho Vb.. (Bir Aralar Kapattılar Şuan Açıklar Ama Her An Kapanabilirler) İleri İçin Durum Ne Olur Bilemiyoruz Ama mİRC “XDCC” Sistemi İle Devam Edilebilir Diyorum… :)

    1. Geç yanıt için özür dilerim, evet XDCC baya işe yaradı o dönemde ama şuan her şey normale döndü gibi hadi hayırlısı :)

Leave a Reply