Büyük Server Problemi :)

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

duyuru

 

Merhaba Arkadaşlar,

Update 1 ( 10.12.2014 )

Server 2-3 hafta önce olduğu gibi tekrar saldırıya uğradı ve bu yüzden bir süre hizmet vermeyecek. Güvenlik sistemi kurmam ve tamamiyle onu yenilemem baya bir süre alacaktır diye düşünüyorum. Bu süre içinde her hangi bir şekilde download imkanı olmayacak. Eğer bir değişiklik olursa buradan sizlere haber vereceğim.

Update 2 ( 12.12.2014 )

Şuan kullandığım server sağlayıcısı ÇOK kötü olduğundan ve hiç support vermediklerinden dolayı server olayına bir son vermeye karar verdim. Şuanki planım bir seedbox almak ve çevirdiğim her şeyi SADECE torrent olarak vermek olacak. Yine çok hızlı ( saniyede yaklaşık 10 mb upload hızı olan bir seedbox almayı düşünüyorum ) download imkanınız olacak fakat bunu sadece torrent olarak yapabileceksiniz :) Ayrıca benim için de büyük kolaylık ve minimum baş ağrısı olacak. Mümkün olan en kısa sürede seedbox’ı alıp torrentleri 0’dan kurmaya başlayacağım. Eminim bu biraz zaman alacaktır ama en azından bir sonraki adımım ne olacak onu paylaşmış oldum.

Bilgilerinize..

8 thoughts on “Büyük Server Problemi :)”

  1. Eren Abi Bilgilendirme İçin Çok Teşekkürler Server İşi Bela Gibi Gerçekten Saldırılar Olsun Bakımı Desteği Falan Derken Uğraştırır. Dediğin Gibi SeedBox İle Çok Rahat Seed Desteği Alıp Çok Hızlı Şekilde Gönderme Yapabilirsin :) Animelerde Torrent Sıkıntı Değil Alışana Torrent Daha Kolay Gelir. Kolay Gelsin Abim Bu Arada Kısa Zamanda Canlı Yayınları Bekliyoruz ^_^

    1. Teşekkürler bazı serileri upload etmeye başladım bile ( Nisekoi ve Mushishi filan zamanla hepsi seedbox’a aktarılmış olacaktır :) Gerçekten çok daha kolay olacak benim için :) Yayını bilemiyorum ya… hep kalıyo nasıl yapcaz bakalım :)

  2. Bilgilendirme için sağ ol. Özellikle Mushishi’yı sizden takıp ediyorum. Umarım devamını çevirirsiniz. Ya da onun tadında güzel bir anime önerirseniz o da olur :) ( gerçi zamanım olmayacak ama ing olsa da izlerim) Neyse tekrar kolay gelsin.

    1. Japonya seyahatinden sonra Mushishi baya aksadı bunun için gerçekten özür dilerim. Bu hafta içinde çeviriye biraz yoğunlaşma imkanım oldu ve şuan için Natsume Yuujinchou Sound Theatre’ı bitirmek istiyorum. Mushishi’nin geçen hafta son bölümü yayınlandı ve film’i gelecekmiş galiba ( emin değilim çok araştırma imkanım olmadı duydum sadece ), bir bakalım neler olacak :)

      Mushishi tarzında önerebileceğim tek anime Natsume ama oda Mushishi gibi değil. Mushishi “Seinen” bir seriyken, Natsume “Shoujo” bir seri. Mushishi de biraz daha olgun ve her zaman mutlu sonla bitmeyen hikayeler varken, Natsume biraz daha duygusallığın ön planda olduğu bir seri :) Genel olarak da güzel sonları görebileceğin bir seri ama bunların dışında 3. bi seri söyle dersen ( tamamiyle benzer değil ama Youkai temalı )… Nurarihyon no Mago var biraz daha aksiyon filan var, beğenebilirsin :)

  3. Buarada radyo demisken?
    BEN RADYONUZU COK OZLEDIM!!! >_<
    みゃああああああああ☆*:.。. o(≧x≦)o .。.:*☆

    1. Bende fırsat bulamıyorum ya :( Sarpla uzun zamandır konuşamıyoruz da bir ara ayarlasak gerçekten güzel olur bende özledim :D

Leave a Reply