Bu Sezon Çevireceğimiz Animeler!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

29020-nisekoi
54337lSelamlar!

Evet sonunda kesin kararımızı verdik :) Resimlerden de anlayabileceğiniz gibi çevireceğimiz animeler Nisekoi ve Tonari no Seki-kun olacak :) Önceki videolarımda da dile getirdiğim gibi Tonari no Seki-kun kesin ve Witch craft works çok ön plandaydı ama “Neden o olmadı?” diye bir soru geçiyorsa aklınızdan yanıtlayayım :) Mangası başındaki performası sonunda sergileyemedi benim gözümde ana sebebi bu, Nisekoi’nin mangası çok daha dinamik ve komik geldi bana ayrıca animeleştiren Shaft olunca… dayanamadık diyelim :) Videolarımızda da izlediğiniz gibi stüdyo da, hikaye de çok önemli ve Nisekoi’nin bu ikisinin güzel bir karışımı olacağını düşünüyoruz. Yani Toradora gibi bir şey bekliyoruz, ne kadar doğru olur bilemiyoruz ama bir tahmin :)

“Bu sezon 4 seriniz vardı. Daha başka seri almayacak mısınız?” diye düşünüyorsanız, bunu da yanıtlayayım xD Bu sezon Tonari no
seki-kun’u tamamen Kairin çevirecek, One Piece ve Nisekoi ise bende şuanlık yani bu sezon ki performasımı göz önünde bulundurursam bir seriyi daha çok rahat alabilirim :) Acele etmeden bir kaç hafta geçsin istiyorum, çevirmeye değer gördüğüm bir seriyi daha alacağım BÜYÜK ihtimalle. Bu Witch craft works de olabilir herhangi farklı bir seri de :) Bu benim içinde sizin içinde sürpriz olacak :)

 

20130402_tonari00

40 thoughts on “Bu Sezon Çevireceğimiz Animeler!”

    1. Amacımız bu bakalım, inşallah ön sezilerimiz ve tecrübelerimiz bizi yanıltmaz :)

  1. ne çevirirseniz çevirin ben her türlü izlerim . size güvenim tam. nisenkoi ilgimi çekmemişti ama ikinci bir toradora vakası olabilir diyorsanız başımın üstünde yeri var. kolay gelsin şimdiden :D

    1. Toradora çok sevdiğim serilerdendi, bilmiyorum sadece bir tahmin bizimki ama görücez :) Teşekkürler bize duyduğun güven için ^_^

    1. 1. sezon değil mi? :) Haklısın gerçekten, bir anda çok seri almak istemememin bir sebebi de Natsume’yi tamamlayacak zaman ayırmak :) Unutmuş değilim :) ama eğer OVA ve OAD lerden bahsediyorsan bu sezon gelecek onları çevireceğiz :)

  2. seçimler güzel Kairin nin çevirelerini merakla bekleyeceğiz. ikinizede şimdiden kolaylıklar diliyorum.aslında pupayıda çevirseydin iyi olurdu .başkalarıda çevirecektir ama sizin fansabınız ve çeviriniz arşivlik .natsume bitecekse öbür seerileride almasan da olur daha zokuyu bekliyorum senden en baştan izleyeceğim senin sayedende.

    1. Bunları duyunca çok mutlu oluyorum gerçekten :) Kairin yoğun olduğu için çat diye hemen bölümler gelmeyebilir ama kesinlikle güzel bir çeviri olacağına eminim :) Pupa gibi ağır drama serilerinden kaçınan bir fan sub’ız ama bilemiyorum belki bir sürpriz yaparız :) Bir slot boşta olacak dediğim gibi, Nisekoi ‘nin yanına 1 seri alsam bile Natsume’yi halledebilirim gibime geliyor çünkü ( biraz yavaş olur ama olur xD )…

    1. Teşekkürler animeler için sayfa açtığımda bunları kullanırım xD

    1. Önceki güzeldi ya ama buna da emek harcamışsın teşekkürler :)

  3. Nisekoi mangasını çok seviyorum inkar edilemez ama nefret ettiğim tek nokta bir kolye ye ait bu kadar çok anahtar olması sinirimi bozuyor hadi chitoge’ye söz verdiğini kabul edelim en azından onla daha fazla mutlu olduğunu düşünüyorum ama diğerleri neyin nesi oluyor chitohe’ye söz verdiğini filanmı duyduylarda peşini mi bırakmak istemiyorlarmı ne yoksa hepsi ona aşıktıda ona söz vermesini mi kaldıramadılar anlayan biri varsa yazssın

  4. hayırlı olsun demeyi unuttum 2 güzel seriyi seçmen güzel amam 3. seçeceğin kesin gibi çünkü tonari no seki-kun muhtemelen her videosu 26 dk olmıyacağı görüşündeyim mangasındaki her bölüm o kadar kısa öz ki her bölüm ayrı bir komedi bu da taş çatlasa en fazla 10 -15dk olacağı görüşündeyim tabi bölümleri birleştirmezlerse eğer. 3. seriyide şöyle bir köşeye iliştiriversen süper olur :)))

    1. Her ne kadar biraz spoiler vermiş olsanda yorum için teşekkürler :) Tonari no seki-kun’un bölümleri 10’ar dakika olacak, sanırım videomuzu incelememişsin orada üzerinde uzunca durmuştuk :) 3. seriye sezon başladıktan sonra karar vermeyi planlıyorum bakalım göreceğiz :)

  5. Hacı gurren lagann paralel works a baktım 2 ova sadece yaparsın sen yaparsın ne ki 2 ova seni Kyoukai no Kanata yı 2 haftada çevirmiş adamsın :D zaten slot boşta olacak :P

    1. Cumleyi okudum ceviresim varsada kacti xD Gurren lagan ii bir seri ama cevirilecek bir seri degil benim nezlimde :) Ben bir seriyi gordugumde ( ozellikle izledigim bir seriyse ) zaten kimseye sormadan ceviririm :) Kyoukai no kanatayi tamamlayabildim cunku gecen hafta yillik izindeydim :)

  6. cümlede ne var ya o.o ya doğru dürüst bulamadım telefondan bakmıştım ama şimdi pc de baktım sanki sezonu ayrı ovası ayrı var o.o

    1. Cümlede bir şey yok ama önermekle, zorla çevirtmek arasında fark var xD Sadece çeviri yapacağım şeyleri o kadar kolay seçmediğimi bilmen gerekiyor, “Ya şunu çeviri ver be” demek kolay ama başında 3-4 saat geçirmek ( en basit şekilde ) kolay değil. Bu yüzden öneri alıyorum ama genelde olumlu yanıt veremiyorum çünkü 4 slot’lu çeviri makinesi değiliz xD “2 slot boş oraya bişi sokuşturalım çevirir ne olsa” değil :) Bu yüzden dediğin fan sub’lar kimseyle muhattap olmuyor çünkü sohbetin ötesinde genelde herkes bir şeyleri çevirtmeye çalışıyor. Sohbet etmekten, konuşmaktan yana sıkıntım yok zevk alıyorum ama “Hadi şunu bi çevir be” ‘ye gelince olay hoş olmuyo :)

    2. hmmmm herkes taze taze serileri sever ilgi gösterir ama işte kıyıda köşede kalmış iyi serilere de yazık misal bazı animeleri izliyorum berbat geliyor ama işte iyi serilerin sahipsiz kalmasına dayanamıyorum. ki kolay kolay beğenen biri değilimdir yani her animenin çevrilmesi de umurumda olmaz. yanlış birşey yaptıysam kusura bakma benim için serinin yeni olmasındansa kaliteli olması daha önemli. çevirmeyeceksen yada çeviremeyeceksen yapacak birşey yok :D üzülerek kabullenirim durumu

    3. :) Bu kadar rahatsız oluyorsan çeviri işine el at derim xD Ben zevk aldığım için zevk aldığım, sevdiğim şeyleri çeviriyorum. Kaliteli seri çevirilmesi lazımdan daha öte olarak… Yani aslına bakarsan bu konuda bencil biriyim. Kendim sevmiyorsam, birileri için, birileri sevdiği için kolay kolay çeviri yapmam :) Öneri alıyor olmam, önerenlerin istediğini çevirmek için değil, sevebileceğim bir şey önerilirse çevirmem için :) Acı gerçekler :)

    4. hayırlısı be gülüm :) çevirsem encode yapar mısın? :D

    5. Kendi encode’unu kendin yapsana öyle zor bişey değil xD Encoder diye bir pozisyon niye vardır onuda pek anlamıyorum ya, profesyonel .ts den encode yapan adam var sanki türkiyede :) MP4’ü alıp altyazı gömmek 3 tıklık bir şey programını biliyorsan :)

    6. hacı o zaman sen bana çeviri programı linki paylaşsan bide raw bölümler bulabilir misin? nyaa.eu tan torrent indiremem ve direkt download bulmak zor olur sana mega heabımın şifresini ve kullanıcı adımı verim bana oraya yükle?

      torrent ten anime indirmek senin için kolay olsa gerek :D

    1. Kardeşim ona daha karar vermedik ya, sebebi çok inside espri içerebileceğini düşünmemiz yani japonyada yaşayan insanlara yönelik yapılacak bir şov olabilir. Bir kaç hafta bakmak lazım o yüzden :)

    2. hacı 2. bölümü çıkmış izledin mi nasıl bir seri?

    3. 2. yi daha izlemedim ama 1. bolum cok buyuk seyler vaad etmiyordu :)

    4. hmmm kimse el atmamış çok garibime gitti sende durum ne sorim dedim

      hacı kill la kill space dandy bunları neden çevirmiyorsun senlik mi değil

      sezona iddialı giriyor bunlar güya sen beğenmedin mi bunları

    5. Kil la Kill’i sevmiyorum, 8. bölümde bıraktım. Space Dandy’yi çok övdüler aslında ama daha izleme fırsatım olmadı. Retro diye biraz kaçınıyorum ama Gintama’nın ana karakteri Gin-san gibi bir troll’muş xD Güzel de olabilir bilemiyorum :)

    6. neden 8 de bıraktın izlenimlerin ne anime hakkında?

      retro ne ki? Grimmjow un seiyuusu seslendiren bilmiyorsan

      Suwabe Junichi adı ben pek addan bilmem ondan

      Grimmjow dedim. ses çok önemlimi bilmiyorum ama

      oda bi etken sonuçta. kimi insanlar seiyuu kadrosu

      çok zayıf falan der izlemez.

    7. Retro 90 lı yıllar havasında, yani çizimleri filan eski animeler gibi duydum. Cowboy bephop gibi filan, o tarz animeleri sevmiyorum pek.
      Kill la Kill’in de hikayesini sevmedim, sadece fan servis içinde izleyemem yani kusura bakmasınlar :)

    8. sadece beğensen iyi bide serilere eklemişsin tu tu tu çok ayıp :P

Leave a Reply