Yeni Sezon Animeleri Yeni PV Videoları

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

1385020543nisekoi-2800751

Selamlar!

Biliyorsunuz ki çevireceğimiz garanti olan seriler; Nisekoi, Mushishi special, Natsume OAD ve OVA ‘su ayrıca Tonari no Seki-kun olacak bu sezon ( şuan için ). Nisekoi ve Mushishi için iki yeni PV yayınlandı bende paylaşmak istedim sizlerle :)

Nisekoi ‘nin ana erkek karakterini IS: Infinite Stratos’un Seiyuu’su seslendirecek galiba ( sesi duyunca benzettim ama gidip siteden kontrol etmedim xD ), kızların sesleri de tam kafamda canlandırdığı gibi çıktı, ayrıca çizimleri de bayağı hoş olacak gibi. Bakalım SHAFT bu işin altından kalkıp bize güzel bir sezon yaşatabilecek mi? :) Ayrıca bir söylenti daha var Nisekoi ile ilgili, 20 bölüm olacağı duyuruldu deniyor bir yerde, bir yerde 12-13 bölüm olacağı duyuruldu deniyor. Şuan net bir şey yok ortada ama bakalım seriyi güzel yapsınlar da, 20 olsa da olur, 12-13 de xD Benim için bir sorun yok xD

Mushishi zaten bir klasik üzerine konuşmaya bile gerek duymuyorum :) Yönetmen de aynı, seslendirenler de yani güzel bir 1 saat bizleri bekliyor :)

Nisekoi PV

Mushishi Tokubetsu-hen Hihamukage PV ( Çevirisi bana ait xD )

İyi seyirler ^_^

4 thoughts on “Yeni Sezon Animeleri Yeni PV Videoları”

  1. Mushishi’nin pv sini izlerken animesini tekrar izlemek geldi içimden özlemişim herhalde bayağı izlemediğimi farkettim filmini merakla çıkmasını gözlemek güzel beklemeye değer kılıyor bazı animeleri tekrar tekrar izlemek insanın canını sıkmıyor, ne kadar yoğun bir atmosferi olsada izlemeye değiyor tıpkı one piece ya da bir kemeal sunal filmi gibi:))) kolay gelsin çıın çıkmazın çevrilmesini beklemeyi dayanamdan izlemem umarım

    1. Hemen çeviremeyeceğimi düşünüyorum çıktığında, hem uzun hem de ingilizce alt yazısı ne zaman çıkar bilemiyorum :) Bende pv’yi izlediğimde özlediğimi fark ettim ayrıca, bir daha mı izlesem ne yapsam :)

    1. Kairin şuan İstanbul’da ailesi ile zaman geçiriyor, yani bir haftalığına Amerika’dan gelmişken oturup video kaydı yapamayız xD Bu yüzden ya ben tek başıma yapacağım ( mümkün olabilir ) veya 2. video yapılmayacak :) sezonla ilgili 2. video yapılmayacak, yapacağımız video büyük ihtimalle farklı animeleri tartışacağımız bir video olur :)

Leave a Reply