Natsume Geçen Hafta DVD Satışlarında Birinci!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

natsume_yuujinchou_03_05

Selamlar!

ANN’yi kurcalarken bu haber dikkatimi çekti bu yüzden sizinle paylaşmak istedim :) Bildiğiniz gibi Natsume Yuujinchou’nun OAD ve OVA ‘sını çevirdik ve bunlar “Natsume Yuujinchou : Itsuka Yuki no Hi ni” ismiyle satılan DVD setindendi. 3-9 Şubat arasındaki satışlarda bu DVD’nin satışı japonyo’da en çok satılan DVD’ydi. Net rakamları aşağıda bulabilirsiniz ve listenin tamamına aşağıdaki kaynak listesinden ulaşabilirsiniz.

Ekran Alıntısı

Kaynak : AnimeNewsNetwork

Herkese iyi akşamlar!

10 thoughts on “Natsume Geçen Hafta DVD Satışlarında Birinci!”

    1. Gösterilen ilgi ortada bence kesin gelecek :) Böyle sezonları ard arda vermemeleri insanların zamanla istemesine neden oluyo o yüzden birazda 4 sezon geçti ama hala başarılı ve insanlar istiyo. Seri zaten harika ama ek bir etki yapıyo buda :)

    2. Ama yeni sezon gelmeden … anladın sen onu hacı :D Nisekoi sanırım 4 bölüm kaldı ama mal te bilinmiyor diyor bölüm sayısı. Neyse bahar sezonunda seri almayacaksın sanırım, var mı güzel seri? Natsume’ye el atmayı düşünüyor musun?

    3. Bahar sezonu Mushishi serisini alacağımı açıklamıştım baya önce :) Nisekoi ‘nin bitmesi gayet güzel olacak Mushishi ile rahat rahat devam edebileceğim bu şekilde, arada Natsume’ye de bakmak istiyorum tabi :) İstemek ve yapmak farklı şeyler olsa da….

    4. hafta sonu boş zamanım çoktu natsumeye bir bakayım dedim birde baktım ki 4 sezonuda izlemişim :D inş. en kısa zamanda çıkartırlar varmı bu tarz buna benzer anime tavsiyesi olan.. Natsume serisi gibi olan zor bulunurda neyse

    5. Mushishi’yi izleyebilirsin, biraz dramı ağırdır Natsume’ye göre ama oda iyi seridir :)

    6. Drami agir demek yanlis olabilir ya, Natsume ye gore agir biraz daha, daha yetiskinlere yonelik :)

Leave a Reply