Natsume Yuujinchou Sound Theatre – TR Sub

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

[BFS] Natsume Yuujinchou DVD Special - Sound Theatre (854x480 x264 AAC).mp4_snapshot_01.04.57_[2015.01.24_20.55.55]

 

Selamlar!

Evet arkadaşlar, uzuuuun zamandır üzerinde çalıştığımız ve sonunda istediğimiz kalite seviyesine ulaşan Natsume Yuujinchou Ses Tiyatrosu bölümünü sizlere gururla sunuyoruz! Sahnede animeyi seslendiren seiyuu’ların dışında Yoshimori Makoto’nun yönettiği müzisyenler sunduğu harika müzik ziyafetiyle tadından yenmeyecek bir hal alıyor! Ben sanırım şimdiye kadar 4 kere baştan sona izledim ( çevirirken izlediklerimin dışında xD ). Eminim bir Natsume Yuujinchou severseniz izlediğinizde ÇOK mutlu olacaksınız :)

Gerçekten Natsume Yuujinchou gibi insanın içini rahatlatan, huzur veren serileri bulmak çok zor. Yayınlandığı günden beri Natsume Yuujinchou ile ilgili olan şeyleri elimizden geldiği kadar sizlerle paylaşmaya çalıştık. Zaman zaman forumlarda ve yorumlarda “Natsume Yuujinchou dendiğinde aklıma Bolaykim Fan Sub geliyor.” dendiğini duyuyorum, görüyorum ve bu bana o kadar büyük bir mutluluk veriyor ki anlatamam. Bir grubun adı ile birlikte anılmasını isteyeceği bundan daha güzel bir şov olabilir mi? Bence olamaz :)

BFS olarak bir çok konuda fark yaratmaya ve rakiplerimizden bir adım  öne çıkarak farkımızı göstermeye çalıştık. Zamanımızın olduğu dönemlerde bunu hız ve kaliteyi aynı anda buluşturarak sağlıyorduk ama son bir senedir çok kısıtlı zaman ayırabiliyor olmamızdan dolayı “hız” konusunda büyük bir gerileme sağladık. Buna rağmen yaptığımız çalışmaları hep kaliteli sunmaya çalıştık ve bundan sonrada öyle yapmaya çalışacağız. Ve bu çalışmayla birlikte yine Türkiye’de bir ilke imza attığımıza inanıyoruz ( bol keseden atmayayım ama bildiğim kadarıyla böyle live show’ları çeviren bir grup yok – demek istediğim diziler değil bu şekilde anime ile alakalı sahne oyunları ).

aniplex

Bunun devamı olarak bu sene Mart ayında Mushishi serinin de bir sahne oyunu sergilenecek ve bu sahne oyunu internet’e düştüğünde onunda çevirisini yapacağımızı paylaşmak isterim. Bolaykim o.O Fan Sub olarak orjinal çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz bundan emin olabilirsiniz. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim yorumlarınızı dört gözle bekliyoruz :)

Download linkine ilgili sayfadan ulaşabilirsiniz.

Not: Eğer video kalitesi niye düşük diye sorarsanız, bu gösteri sadece DVD kalitesinden verildiğinden HD ve Full HD versiyonları olmayacak. Bunuda belirtmek istedim :)

İyi seyirler dileriz ^_^

12 thoughts on “Natsume Yuujinchou Sound Theatre – TR Sub”

  1. RAW’ını paylaştığınızda izleyip az biraz bir şeyler anlamıştım ama şimdi Türkçe altyazı ile izleyip tamamını anlayabilecek olduğum için çok mutluyum. Verdiğiniz emek için müteşekkirim. Hızınız günlük yaşam nedeniyle düşmüş olsa bile paylaştığınız en ufak bir şey bizi mutlu etmeye yetiyor. Umarım yavaş yavaş da olsa bizi mutlu etmeye devam edersiniz :)

    * Bu arada Mushishi için yazın çıkacak olan filminden başka etkinlikler olduğunu duymak çok hoş, haber verdiğiniz için teşekkürler =)

    1. Cok tesekkurler, umarim daha fazla seyle sizleri bulusturmaya devam edebiliriz ^_^ Keyifli seyirler

  2. en sevdiğim ender animelerden biridir natsume ve mushishi umarım her ikisinin de devamı gelir…
    BOLAYKİM o.O emekleriniz için çok teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim…. :)

    1. Cok tesekkurler, insallah gelir gercekten. Bende dort gozle bekliyorum :)

  3. Çeviri için teşekkürler, bazı ilkleri bu sitede bulduğumuz doğru. Natsume’nın ses tiyatrosu hiç fena değildi, farklı bir deneyim oldu benim için. Mushishi’yı de bekliyorum (Umarım çevirirsiniz) ama beklentilerim yüksek değil. Japonlar, özellikle animlerin diziye ve filme aktarılması konusunda pek başarılı değil bence. Gerçi bu ses tiyatrosu hiç fena değildi.( özellikle Nyanko sensei oldukça iyiydi.) Daha önce bu tür bir şey izlemediğim için bilgim yok, karşılaştırma yapamıyorum. Aklıma doğrudan Les Misrables in Concert 2010 geldi, onunla karşılaştırdım, izleyenler bilir ayakta alkışlanacak bir konçerto idi o. Neyse teşekkürler, farklı çalışmalar çevirmeye devam edersiniz umarım.

    1. Rica ederim, öncelikle geç yanıtım için kusura bakma. Beğenmene çok sevindim ve Mushishi’yi de büyük ihtimalle çevireceğim ama ne zaman internete düşer bilemiyorum :(. Mushishi özel bir sahnede canlandırılacağına dair haberler okumuştum o yüzden benim şahsen beklentilerim çok düşük değil, iyi bir şey bekliyorum :) Naruto’dan Kakashi ile Nyanko sensei’yi aynı kişinin seslendirdiğini öğrendiğimdeki şoku hala unutamıyorum :) Bence her zaman iyi performans gösteren sanatçılardan biri Kazuhiko Inoue :)

  4. Sonunda izledim eline saglik! Ancak boyle event olmazsa tiyatro platforma yaklasmiyorum,sayende sahne gordum cok guzel oldu xD

    1. Cok devindim begenmene! Mushishi icinde insallah gelecek :)
      Cevirisi Kairin onayli ama nasil buldun? :)

    1. Geç yanıtım için özür dilerim :(

      Rica ederim. Beğenmene çok sevindim :)

Leave a Reply