Natsume Yuujinchou OVA bölümü açıklandı!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

811476264Selamlar!

5 Şubat 2014’de satışa çıkacak Natsume Yuujinchou Blu-Ray ve DVD ‘lerinde bir OVA bölümü olacağı açıklandı. Bölümün adı Natsume Yūjin-Chō: Itsuka Yuki no Hi ni ( Natsume Yuujinchou: Bir zamanlar Karlı Günde ) yani beyaz mı beyaz bi bölüm bizi bekleyecek gibi görünüyor :) Tahminim romantik bir şey olur ama bakalım :) Seslendirme yapacak kadroyu da paylaşmışlar, onları da aşağıda bulabilirsiniz. Çıkınca çevireceğimi söylemiyorum bile :) Önümüzde baya bir ay olsa da bir bölüm geleceğini bilmek hoş :) Ayrıca yanında gelecek 2. bir disc daha olacakmış ama sadece ses tiyatrosu olacakmış burada. Önceden paylaşmıştım aslında bunun gibi bir şeyi Natsume için ilk yayınlanan ses tiyatrosu olmayacak :) Asıl habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz ayrıca türkçesi de animefantastica ‘da bulunuyor.

Kadro;

Kaynak: Animenewsnetwork

5 thoughts on “Natsume Yuujinchou OVA bölümü açıklandı!”

  1. Sabahın ilk ışıklarıyla beraber yeni bir iş gününe başlarken alıncak en güzel haber:)
    Hemde karlı bir bölüm bu animeye iyi gider resmi görünce bile insanı huzur kaplıyor ama bi işe gidip gelem ne huzur kalıyo ne de heves:)
    Hadi kolay gelsin herkeze.

    1. Çoğu sektörde dediğin gibi :) Kolay gelsin :)
      Gidip gel akşam bak bide resime, işten geldikten sonra tekrar huzur bulursun xD

  2. Ovadan sonra one piece gibi olmasını dilediğim uzun soluklu bir seriye bağlasalar bu seriyi süper olurdu haber için teşekkürler yinede ovanın ardından 26 bölümlük bir sezon daha çıkmasını diliyorum ardından bir kaç sezon daha tabi ki böyle sonsuza kadar gider artık:)))..

    1. Şuan açıklamasalarda bildiğim kadarıyla 5. sezon olabilmesi için mangada yeterli materyalin oluşmasını bekliyorlar diye düşünüyorum :) Bir one piece olur mu bilmiyorum ama ilerde 5. sezonu göreceğimizden eminim :)

Leave a Reply