Mushishi Tokubetsu-hen: Hihamukage – TR Sub

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

vlcsnap-2014-01-05-01h12m34s223

Selamlar!

Aslında ilk haberi çıktığında 1 saat olacağı söylenmişti ama bölüm 45 dakikalık bir bölüm olmuş :) Yine de çok güzel tam bir Mushi-shi havası kesinlikle var. Çevirirken bir dakika bile sıkılmamamı sağlayan hoş bir hikayesi var, o yüzden beğeneceğinizi umuyorum.

Download ve Online izleme linklerini ilgili sayfalarda bulabilirsiniz.

Bölüm ile ilgili haberlerimiz burada sonlanıyor ama  sizlere başka bir haberim daha var :) Nisan ayında başlayacak yeni sezonda Mushi-shi’ye 2. sezon geliyor! :) Animenewsnetwork şuan down olduğu için direk link’i buraya koyamadım ama Mushi-shi’nin 2. sezonunu çevireceğimi şimdiden açıklamak istiyorum. Nisan ayına ait ilk animemizi seçmiş olduk bile xD

Not: 1080p olarak eklenmiştir. Blu-Ray versiyonu değil Crunchyroll rip’idir. Yani çok kaliteli bir 1080p beklemeyin :)

İyi seyirler ^_^

12 thoughts on “Mushishi Tokubetsu-hen: Hihamukage – TR Sub”

    1. Seri sayılmaz ya, sadece 1 special bu ama devamı Nisan ayında artık :)

    2. ilk sezonu izleyenler için olmasa da benim gibi izlemeyenler için önce ilk sezon bitirilip speciali öyle izlenilir nisana da ver elini 2. sezon ,,, ah ahh şu içimde ki anime sevgisine XD

    3. Haha izle tabi çok iyi seridir :) Natsume sevdiğine göre onuda seversin diye düşünüyorum :)

  1. Artık 1080p olarak da yayınlayabilirmisiniz? Olmadı altyazı verebilirmisiniz? İsmi lazım değil yabancı bir fansub grubu çoğu animesini 1080p olarak yayınlıyor.

    1. Zaten 1080p ‘yi hazırlıyordum bu special bölümü için ama haftalık serilerde 1080p ‘yi her seri, her bölüm için vermeyi düşünmüyorum. Sadece 10 kişinin indireceği bir dosya için ne o kadar encode yapmakta bir mantık var, ne de upload… İlerleyen dönemlerde tekrar gözden geçirilebilecek bir şey tabiki ama kısa süre içinde olması mümkün değil. Altyazı’ları da paylaşmıyoruz. Yabancı bir grup derken,türk bir grup mu? Yoksa ingilizce altyazı veren bir grubu mu kast ettin? Türkiyede bildiğim kadarıyla 1080p ‘yi düzenli veren bir grup yok ama emin de değilim. Hiçbir grubun sitesine girip bakmadığım için bilemiyorum yalan olmasın :)

  2. Yabancı grub horriblesubs çoğu animeyi 1080p veriyorlar ve verdikleri animelerde ne kanal logosu var nede bazen geçen japonca altyazılar, onlar olmadı bluray çıktıktan sonra bluray olarak yayınlayan grublar var. Altyazıları tv serisi devam ederken değilde bluray olarak çıktıktan sonra verme olanağınız yok mu?

    1. Blu-Ray’leri çıktığında eğer boş zamanım olursa düzenleyip veriyorum zaten :) Çok fazla edit gerektiren serileri vermekten kaçınıyorum çünkü typesetting’leri tekrar yapmak animeyi çevirmek kadar zor oluyor. Uchouten Kazoku’yu düzenli Blu-Ray’leri çıktığında veriyorum mesela ( şuan için ) Machine-doll’un 1. Blu-Ray’i çıktı zamanım olduğunda onuda vereceğim. Yani zaten veriyorum :) Bu arada Horriblesubs’un 1080p upscale (genişletilmiş) 720p yani bir Blu-Ray 1080p’si değil.

  3. 1.sezonu Animeou bildiğim kadarıyla çevirmedi diye biliyorum sadece tanıtımını yapmışlardı ama bendeki fansubu kontrol ettimde Çeviriyi Oray diye bir çevirmen arkadaş yapmış, Animeou ‘dan bir çevirmen olsaydı fansubu yapan grup ismi yazardı, olmadığına göre başka bir gruptan olabilir bilmiyorum ama çevirisi güzel bildiğim kadarıyla

    1. Evet ya baktım bende sanırım çevirisini yapmamışlar, çeviren kişilere baktığımda bir sürü isim gördüm aslında parça parça çevirilmiş sanırım xD Fan sub’lamak güzel olacak gerçekten :)

Leave a Reply